Aula virtual

Què és?

Des del Centre Pedagògic la Maquineta hem creat una plataforma online que permet als nostres alumnes resoldre dubtes a l'hora de fer els deures diaris i preparar-se pels examens.

És un espai virtual individualitzat per cada alumne amb multitut de continguts per millorar i facilitar l'estudi i les notes. Això ho poden fer des de casa i sense la necessitat de desplaçaments, només necessiten connexió a internet.

Gràcies a l'aula virtual, els alumnes tenen comunicació directa, ràpida i diària amb els professors que resoldran els problemes amb els seus deures i els explicaran els dubtes que tinguin! Contacta'ns i demana un període de prova gratuït!

Com funciona?

L'usuari tindrà la seva pròpia clau d'accés i contrasenya. Amb elles podrà entrar al seu espai personal on trobarà diverses seccions.

Un cop ha accedit al seu espai, podrà descarregar-se el temari dels cursos on participa i també els exercicis que els professors pengin. També podran accedir a la zona de preguntes on podran trobar preguntes importants resoltes pels professors. Allí, podrà plantejar les seves pròpies qüestions i en rebrà la resposta en línia.

L'aula virtual és accessible des de tots els dispositius, tablet, ordinador i smartphones.

Com em dono d'alta?

Un cop fet el pagament i omplert el formulari de registre, se li proporcionarà un nom d'usuari i la corresponent clau d'accés per disposar dels continguts de l'aula virtual i poder preguntar als professors. Pels nous alumnes, accediu a la informació de contacte de la Maquineta . Podeu trucar-nos o enviar un correu electrònic, us donarem tota la informació que necessiteu.